WordPress Probleemoplossing

EHBO voor je website

In de steek gelaten?

Als om één of andere reden de samenwerking met je webdesigner is stopgezet en je WordPress website onbeheerd blijft krijg je vroeg of laat problemen.

 • Functionaliteiten die niet meer werken
 • Een gehackte website
 • Daling in Google ranking
 • Tragere website
 • Geen nieuwe functies meer

Dit heeft een erg negatieve invloed op de uitstraling van je bedrijf of vereniging.
Als je dit wil vermijden kan ik je website onder mijn beheer nemen, ook als ik deze niet zelf heb ontwikkeld.

Zelf aan de slag gegaan?

Een voordeel van WordPress is dat je als je daar tijd en zin voor hebt ook zelf aan de slag kan gaan om je website te bouwen. Ook al kan je een vrij goed resultaat bekomen, misschien loop je toch wel ergens tegen zaken aan waarvoor je toch wat meer kennis van het systeem en plugins nodig hebt.

In plaats van zelf uren je hoofd hierop te breken kan je gewoon op mij beroep doen. Na analyse van het probleem krijg je vrijblijvend een indicatie van de kostprijs om dit voor jou op te lossen.

Veelgestelde vragen

Contacteer me als je nog andere vragen zou hebben!

 • Wat voor soort WordPress-problemen kan je oplossen?

  Je kan bij mij terecht voor het oplossen van allerlei WordPress-problemen, van technische problemen zoals foutmeldingen en serverproblemen tot functionele problemen zoals gebroken links, laadsnelheidsproblemen en problemen met plug-ins.

 • Hoe lang duurt het om een WordPress-probleem op te lossen?

  De tijd die nodig is om een WordPress-probleem op te lossen, hangt af van de aard en de complexiteit van het probleem. Ik streef ernaar om problemen zo snel mogelijk op te lossen en werk hard om jouw site zo snel mogelijk weer in optimale staat te brengen.

 • Kan ik je inhuren voor een eenmalig WordPress-probleem of bied je alleen langdurige ondersteuning?

  Ook als je slechts één probleem hebt dat moet opgelost worden kan ik je helpen. Als je op zoek bent naar langdurige ondersteuning, neem ik graag je website onder mijn beheer.

 • Wat zijn de kosten voor het oplossen van een WordPress-probleem?

  De kosten voor het oplossen van een WordPress-probleem hangen af van de aard en de complexiteit van het probleem. Na analyse van de website en het probleem bezorg ik je graag een offerte.