Waarvoor kan je beroep doen op dynam-IT?

Ik werk zowel voor website-eigenaars die éénmalig hulp hebben om een probleem met hun WordPress website op te lossen als voor agencies of freelancers die tijdelijk extra ondersteuning nodig hebben.
Website Eigenaars
Agencies

In de steek gelaten?

Als om één of andere reden de samenwerking met je webdesigner is stopgezet en je WordPress website onbeheerd blijft krijg je vroeg of laat problemen.

 • Functionaliteiten die niet meer werken
 • Een gehackte website
 • Daling in Google ranking
 • Tragere website
 • Geen nieuwe functies meer

Dit heeft een erg negatieve invloed op de uitstraling van je bedrijf of vereniging.
Als je dit wil vermijden kan ik je website onder mijn beheer nemen, ook als ik deze niet zelf heb ontwikkeld.

Zelf aan de slag gegaan?

Een voordeel van WordPress is dat je als je daar tijd en zin voor hebt ook zelf aan de slag kan gaan om je website te bouwen. Ook al kan je een vrij goed resultaat bekomen, misschien loop je toch wel ergens tegen zaken aan waarvoor je toch wat meer kennis van het systeem en plugins nodig hebt.

In plaats van zelf uren je hoofd hierop te breken kan je gewoon op mij beroep doen. Na analyse van het probleem krijg je vrijblijvend een indicatie van de kostprijs om dit voor jou op te lossen.

Nadat het probleem is verholpen heb je geen verdere verplichtingen al wil je misschien wel overwegen het verdere beheer van je website aan mij over te laten.

Freelance WordPress Ondersteuning

Heb je als designer of marketeer niet de nodige tijd of kennis om de WordPress websites van je klanten goed te onderhouden?
Heb je als webdesign agency tijdelijk versterking nodig?

Dan is het interessant dat we de handen in elkaar slaan!

Ik kan je helpen bij:

 • Onderhoud en beheer van jouw klantensites
  WordPress is een fantastisch CMS maar is helaas niet onderhoudsvrij. Ook na het live gaan van het project vereist de website dagelijks de nodige aandacht. Backups maken, updates installeren (liefst in deze volgorde), database opschonen, …
  Zaken waar je toch wat technische kennis voor nodig hebt en waar je soms veel tijd aan kan spenderen, vooral als er iets misloopt.
 • Content management
  Een afbeelding vervangen, een pagina toevoegen, tekst aanpassen, producten toevoegen, … Dingen die op zich niet heel veel werk zijn maar wel buiten je kernactiviteiten vallen.
 • Implementatie van functionaliteiten
  Heb je soms een klant die heel specifieke vereisten heeft voor zijn of haar website waar je niet onmiddellijk een kant-en-klare oplossing voor hebt? Hierbij kan ik je wellicht helpen.
 • Omzetten van grafisch ontwerp naar WordPress
  Ik zet jouw grafisch website ontwerp om van Adobe XD of Figma naar een WordPress website.  Ik pas me volledig aan aan jouw manier van werken en de tools, thema’s en plugins die je gebruikt en kan je misschien helpen om jouw workflow te optimaliseren. 
  Ik heb ervaring met verschillende builders, thema’s en plugins zoals Bricks, Oxygen, Avada, Astra, Divi, Elementor, ACF, Metabox, Toolset, Gravity Forms, Fluent Forms, Wordfence, …
 • Technische ondersteuning
  Hebben je klanten soms hulp nodig bij het koppelen van hun domeinnaam aan O365, Google Workplace, instellen en configureren van hun e-mail, … ?
  Ook dit kan ik van jou overnemen.

Whitel Label

Jouw klanten hoeven niet te weten dat je een deel van het werk door mij laat uitvoeren. Ze zullen enkel tevreden zijn over de kwaliteit en dienstverlening die ze krijgen.

Flexibel

Ik ben inzetbaar op projectbasis zoals het ontwikkelen van een website of voor termijnopdrachten zoals het tijdelijk versterken van de support-afdeling.

Ruime Expertise

Met meer dan 15 jaar ervaring heb ik een uitgebreide kennis opgebouwd van verschillende thema’s en plugins en ben ik snel voor 100% inzetbaar.

Hulp nodig?

Wil je graag meer informatie over hoe ik jou kan helpen? Stuur me dan vrijblijvend een bericht of plan meteen een afspraak om je project te bespreken!

Contact Consultancy