Webdesign op maat van je zaak

Maatwerk webdesign is de beste keuze voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen optimaliseren en zich willen onderscheiden van hun concurrenten. Ik ontwerp en bouw een website die voldoet aan jouw specifieke eisen en doelen. Of je nu een eenvoudige brochure website of een geavanceerde webshop nodig hebt, ik bied de perfect passende oplossing.

Kenmerken van maatwerk websites

Je website is de eerste plaats waar (toekomstige) klanten online kennis maken met jouw zaak, vereniging of evenement. Het is je digitale uithangbord. Het moet er dus niet alleen goed uitzien, maar ook de juiste informatie bevatten die snel te vinden en goed gestructureerd is.

Je kan je website ook inzetten als een werkinstrument om jouw bedrijf beter te stroomlijnen. Zorg bijvoorbeeld dat klanten zelf online een afspraak kunnen maken, een product kunnen bestellen of dat vragen onmiddellijk bij de juiste persoon terechtkomen.

Daarnaast moet die website ook technisch goed in elkaar zitten, snel inladen en geoptimaliseerd worden voor zoekmachines. Er zijn dus veel technische punten bij het maken van een doeltreffende website.

 • Responsief Design

  Een responsieve website past zich aan elk apparaat aan, of het nu een desktop, tablet of smartphone is, en biedt een gebruiksvriendelijke ervaring voor elke bezoeker.

  dynam-IT maakt responsieve websites
 • Gebruiksvriendelijk

  Voor de bezoekers is het belangrijk dat ze snel de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Voor de beheerder is het belangrijk snel en eenvoudig de inhoud aan te kunnen passen. Ik bouw jouw website zodanig op dat je zonder technische kennis én zonder fouten te kunnen maken kleine inhoudelijke aanpassingen kan doen, bijvoorbeeld openingsuren aanpassen, een nieuwsbericht publiceren, …

  dynam-IT bouwt makkelijk aanpasbare websites.
 • Technisch geoptimaliseerd

  Een kwalitatieve maatwerk website is technisch geoptimaliseerd voor snelle laadtijden en een hoge positie in zoekmachines. Ook aanpassingen en toekomstige uitbereidingen worden daardoor eenvoudiger te implementeren.

  dynam-IT ontwikkelt technisch geoptimaliseerde websites

Bouw ik jouw nieuwe website?

Wil je graag meer informatie over hoe een maatwerk website jouw bedrijf kan helpen? Stuur me dan vrijblijvend een bericht of plan meteen een afspraak om je project te bespreken!

Contact Maatwerk Webdesign