Maatwerk Webdesign

Ontwikkeling van websites

Heb ik wel een professionele website nodig?

Heb je bedenkingen bij het laten ontwerpen en bouwen van een professionele website? Hieronder heb ik enkele veelgestelde vragen voor je verzameld en beantwoord.

Fout! In de digitale wereld van vandaag is een website je online visitekaartje en de eerste indruk die potentiële klanten van jouw bedrijf krijgen. Het is dus van cruciaal belang dat jouw website er professioneel en aantrekkelijk uitziet en goed functioneert.

Het hebben van genoeg werk of klanten is natuurlijk fantastisch! Maar in de huidige digitale wereld is het hebben van een professionele website een essentieel onderdeel van je bedrijfsvoering. Een goed ontworpen en geoptimaliseerde website kan niet alleen helpen om je bestaande klanten te behouden, maar ook om nieuwe klanten aan te trekken.

Omdat een verouderde of slecht functionerende website net zo schadelijk kan zijn als helemaal geen website hebben. Potentiële klanten kunnen worden afgeschrikt door een website die niet gebruiksvriendelijk is of er onprofessioneel uitziet. Investeren in een nieuwe, moderne website kan leiden tot meer klanten en dus meer omzet.

Niet per se! Bij mij kan je rekenen op betaalbare en transparante prijzen, flexibele betalingsopties waardoor je geen grote initiële investering hoeft te doen. Bovendien kan een professionele website zichzelf terugbetalen door meer klanten aan te trekken en meer omzet te genereren. Het is dus een slimme investering in de toekomst van jouw bedrijf.

Het is waar dat iedereen vandaag de dag een website kan maken met behulp van gratis websitebuilders of DIY-platforms. Maar wat vaak wordt vergeten, is dat het bouwen van een website niet alleen gaat om het hebben van een online aanwezigheid, maar ook om het hebben van een website die effectief en aantrekkelijk is voor je doelgroep.
Je website draagt ook bij tot de reputatie, uitstraling en geloofwaardigheid van je bedrijf. Wil je graag amateuristisch en goedkoop, besparend op kwaliteit overkomen of straal je liever betrouwbaarheid en professionalisme op alle vlakken uit?

Top 5 redenen om je website aan mij toe te vertrouwen

 1. Uniek design

  Ik zorg ervoor dat elke website die ik bouw een uniek en aantrekkelijk ontwerp heeft dat past bij de branding en de doelstellingen van jouw bedrijf.

 2. Responsief ontwerp

  Alle websites die ik bouw zijn responsief, wat betekent dat ze perfect worden weergegeven op elk apparaat, van desktops tot smartphones.

 3. Snelheid

  Ik optimaliseer de laadtijd van jouw website zodat deze snel laadt en bezoekers niet hoeven te wachten.

 4. Zoekmachineoptimalisatie

  Ik zorg ervoor dat jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zodat deze hoger in de zoekresultaten verschijnt en meer verkeer aantrekt.

 5. Eenvoudig te updaten

  Ik bouw jouw website met gebruiksvriendelijke tools, zodat je gemakkelijk zelf inhoud kunt toevoegen of wijzigen zonder technische kennis.

Recent werk

 • Nails and Beauty Svintha

  De houdbaarheidsdatum van de website voor Nails and Beauty Svintha uit Lokeren die ik vele jaren geleden bouwde was reeds ver verstreken. Een nieuwe website werd gebouwd. Eén overzichtelijke pagina die alle nodige info bevat, perfect werkt op mobiele toestellen en een hedendaagse, moderne uitstraling heeft. De Prijslijst wordt dynamisch opgebouwd, wat toevoegingen en aanpassingen heel eenvoudig maakt.

  • Single Page
  • Dynamische inhoud
  Bezoek de website
  webdesign nailsandbeauty svintha
 • Zaal Toon

  De nieuwe eigenaars vaan Zaal Toon te Sinaai wilden een modernere website met een reservatiesysteem zodat op de website zichtbaar is welke dagen de zaal nog beschikbaar is en onmiddellijk geboekt kan worden!

  • Design & Ontwikkeling
  • Web- en emailhosting
  • Boekingsmodule
  • Contactformulier
  • Fotogallerij
  Bezoek de website
  webdesign zaaltoon
Bekijk meer voorbeelden

Veelgestelde vragen

Contacteer me als je nog andere vragen zou hebben!

 • Hoeveel kost een website?

  Een goede website is maatwerk. De prijs van jouw nieuwe website is afhankelijk van een aantal factoren;

  • Functionaliteit
  • Jouw doelen en wensen
  • Het ontwerp
  • Grootte van de site

  Ik bespreek graag jouw wensen en ideeën en maken een offerte op maat voor je. Naast de éénmalige kosten voor de ontwikkeling van je website zijn er jaarlijkse vaste kosten, zoals een domeinnaam, hosting en onderhoud aan jouw website.

 • Kan ik zelf mijn website aanpassen?

  Ja.
  Je krijgt een login met beperkte rechten waarmee je heel eenvoudig bepaalde inhoudelijke aanpassingen kan doen.

 • Hoe lang duurt het om een nieuwe website te bouwen?

  Ook dit is afhankelijk van een aantal factoren. Een kleine website kan binnen de week opgeleverd worden indien alle materiaal tijdig aangeleverd werd. Om kwaliteit te garanderen werk ik echter aan slechts 1 project tegelijk. Er kan dus een wachttijd zijn.

 • Ben ik eigenaar van mijn website?

  Je bent 100% eigenaar van je website van zodra alle kosten voor de ontwikkeling werden voldaan.