Freelance WordPress Consultancy

Nood aan tijdelijke WordPress ondersteuning?

Waarom beroep doen op dynam-IT?

Als designer of marketeer hoor je geen tijd te spenderen aan het technisch beheer en onderhoud van websites.
Je hoeft geen uren te verliezen door uit te zoeken hoe je een bepaalde WordPress plugin installeert en configureert, hoe je een bepaalde functionaliteit implementeert.
Verspil geen tijd door constant te switchen tussen verschillende websites om inhoudelijke aanpassingen te doen.
Focus op waar jouw klant voor betaalt: het afleveren van knappe websites die renderen!

Wat kan ik van jou overnemen?

1. Onderhoud en beheer van jouw klantensites

WordPress is een fantastisch CMS maar is helaas niet onderhoudsvrij. Ook na het live gaan van het project vereist de website dagelijks de nodige aandacht. Backups maken, updates installeren (liefst in deze volgorde), database opschonen, … Zaken waar je toch wat technische kennis voor nodig hebt en waar je soms veel tijd aan kan spenderen, vooral als er iets misloopt.

2. Content Management

Een afbeelding vervangen, een pagina toevoegen, tekst aanpassen, producten toevoegen, … Dingen die op zich niet heel veel werk zijn maar wel buiten je kernactiviteiten vallen.

3. Maatwerk functionaliteiten

Heb je soms een klant die heel specifieke vereisten heeft voor zijn of haar website waar je niet onmiddellijk een kant-en-klare oplossing voor hebt? Hierbij kan ik je wellicht helpen.

4. Technische ondersteuning

Hebben je klanten soms hulp nodig bij het koppelen van hun domeinnaam aan O365, Google Workplace, instellen en configureren van hun e-mail, ... ? Ook dit kan ik van jou overnemen.

Samenwerken met dynam-IT?

Flexibiliteit staat centraal.
Afhankelijk van wat jij nodig hebt spreken we een tarief af. Dit kan zijn per uur of per dag, per website, per opdracht, ...

Ik werk white-label dus jouw klanten hoeven niet te weten dat je een deel van het werk door mij laat uitvoeren. Ze zullen enkel tevreden zijn over de kwaliteit en dienstverlening die jij hen te bieden hebt!

Samenwerken?