Online Identity Management

Verbeter je online reputatie en visibiliteit

Online visibiliteit, meer dan een website

85% van de consumenten zien het internet als de belangrijkste bron van informatie over een bedrijf.
Dit gaat niet enkel over de informatie die te vinden is op de website maar ook over de gegevens die in Google My Business staan en reviews die over een bedrijf te vinden zijn op diverse platformen zoals Facebook, Instagram, Tripadvisor, Foursquare, ...
Het is dus uitermate belangrijk dat je al die informatie kan monitoren en beheren.

Correcte bedrijfsgegevens

Meer dan 98% van alle zoekopdrachten beginnen in Google. Daarom is het hebben van een Google My Business pagina met correcte bedrijfsgegevens onontbeerlijk. En voor een uniforme uitstraling is het belangrijk dat bedrijfsbenamingen, adresgegevens, telefoonnummers, openingsuren, ... ook correct zijn op andere platformen zoals sociale netwerken, bedrijvengidsen.
Deze informatie op de verschillende platformen manueel up-to-date houden is heel tijdrovend. Dat is waar NetSync je bij helpt. Pas de gegevens op één centrale plaats aan en deze stroomt door naar de verschillende andere platformen. Tegelijkertijd wordt verhinderd dat deze informatie zonder jouw medeweten aangepast kan worden.

Het belang van reviews en getuigenissen

Online reviews is de hedendaagse versie van mond aan mond reclame. De beste publiciteit die er is! Reviews geven vertrouwen. 87% van de klanten gaat de reviews van bedrijven online bekijken vooraleer contact op te nemen. 44% hecht eveneens belang aan het aantal reviews van een bedrijf en 69% vindt het belangrijk dat het recente reviews zijn (niet ouder dan 2-3 maanden). Helaas laat slechts 1% van de consumenten spontaan een review na. Belangrijk dus dat jij jouw klanten wat gaat stimuleren om reviews na te laten. Met de NetSync oplossing kan je:

  • Jouw online reputatie beheren vanuit één platform. Concreet wil dit zeggen dat je op de hoogte zult gesteld worden van nieuwe reviews die over jouw bedrijf werden geschrevenen kan je deze beantwoorden
  • Reviews vragen aan jouw tevreden klanten en deze reviews publiceren zodat jouw toekomstige klanten deze reviews kunnen lezen op de verschillende online platformen, jouw website, .... Op deze manier overtuig je nieuwe klanten om met jou samen te werken, jouw producten en/of diensten aan te kopen.
  • De review scores van 5 van uw concurrenten volgen op Facebook, Google en Tripadvisor

Vraag een gratis analyse aan!